Shop

Via deze weg kunt u onze producten bestellen, zodat ze bij u thuis geleverd worden. Hebt u vragen, of vind u iets niet terug in de shop, laat het ons gerust weten.

Elixir d’Anvers Advocaat 50 cl
Categorie:
Koffie
Prijs:
€16.00
Materiaal:
Hout
Kleur:
Zand
Beschrijving

Wat oorspronkelijk begon als een experiment, resulteerde in een heerlijke nieuwe likeur. Bij de productie van Elixir d’Anvers Advocaat wordt een subtiel evenwicht gezocht tussen verse eidooiers, Elixir d’Anvers en Esprit Elixir d’Anvers.

 

De bijzonder aangename Elixir d’Anvers Advocaat is een fluweelzachte advocaatlikeur met de uitgesproken en karakteristieke smaak en aroma’s van Elixir d’Anvers. Een unicum!

 

Degusteer Elixir d’Anvers Advocaat puur of bij een heerlijk kopje koffie. Of combineer Elixir d’Anvers Advocaat met vanille-ijs, pannenkoeken of gebak. Een artisanale lekkernij!

TOPKWALITEIT ALTIJD VERS

De heerlijke koffiemengelingen worden steeds met de grootste zorg gekozen. Het branden gebeurt met de nodige kennis, zodat steeds iedere koffie lekker smaakt en afgestemd is op ieder behoefte.

WEKELIJKSE MARKTEN

MAANDAG

TESSENDERLO: 08:00 -12:00

ZONdAG

HEIST OP DEN BERG: 07:00  - 13:00

Verschil in koffiebonen

Het verschil tussen Arabica en Robusta koffiebonen is dus het cafeïnegehalte, en dat bepaald het smaakprofiel. Arabica wordt hooggelegen verbouwd en bevat daardoor minder cafeïne. Dit zorgt ervoor dat Arabica een gevarieerder smaakprofiel heeft dan Robusta, dat weer een hoger cafeïnegehalte heeft.

Contact

TELeFOON

+0032 489 33 44 26

Mail

Adres

VRUNTEBAAN 17
2520 EMBLEM